torsdag, juli 10, 2014

Trodde ni inte att ni skulle få receptet vaa?
Men jag har gjort den så många gånger (läs två med idag)
Så jag höftar så man tror att kulan ska gå ur led!

Bring it on!


Botten
1/2 pkt digestivekex
Lagom med smör

Fyllning
250 g mascarpone
200 g philadelphia
2 dl grädde
400g vit choklad
250g blåbär

Det här receptet är så himla braigt, för det är en förpackning av allt till fyllningen. 
Lätt o komma ihåg ju!

Iallafall mixar man kexen och blandar smulorna med det smälta smöret.
Trycker ut smulorna i en springform
Och ställer in i kylen!

Sen vattenbadar man chokladen
Samtidigt som man blandar mascarponen,grädden och philadelphian.
När chokladen har smält får man låta den svalna en sväng
Sen vänder man ner den och blåbären i geggan. 

Häller i formen och ställer i kylen i minst 4 timmar. 

Sen äter du och undrar vafan du har sysslat med hela livet som inte har gått på konstant "Linns vitchoklad- &blåbärscheesecakes"-diet sen födsel för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar